Loading...
Rreth Nesh 2018-05-24T11:44:50+00:00

Studio Jonë

Hair and Make Up Studio Eni Xhixho ka një eksperiencë shumë vjeçare në fushën e parukerisë dhe zbukurimeve të femrave. Eni Xhixho është i specializuar në make up profesional ose make up dhe stilime modelesh nusesh, lyerje flokësh me produkte profesionale dhe më cilësore në treg si Schwarzkopf, revlon, acuarel, Olaplex, L’Oreal etj. Prerje dhe krehrje profesionale dhe jo vetëm. Studio Eni Xhixho është i  përkushtuar ndaj krijimtarisë në fushën e bukurisë duke kombinuar  profesionalizmin me cilësinë më të lartë ndaj shërbimit të klientit. Vizita në Studion Eni Xhixho do ju mbushi me ngrohtësi, dashamirësi dhe rezultate të mrekullueshme. Mos hezitoni rezervoni një takim dhe ejani në Studion Eni Xhixho për një ekperiencë magjike në botën e bukurisë.

Eni Xhixho
Eni Xhixho
Eni Xhixho
Eni Xhixho
Eni Xhixho