Loading...
Kreu 2018-07-03T10:27:28+00:00

Rreth Nesh

Studio jonë

Hair and Make Up studio Eni Xhixho ka një eksperiencë shumë vjeçare në fushën e parukerisë dhe make up të femrave. Eni Xhixho është i specializuar në make up të thjeshtë ose make up dhe stilime modelesh nusesh, lyerje flokësh me produkte profesionale dhe më cilësore në treg si Schwarzkopf, L’Oreal, Olaplex etj.

Lexo më shumë

Shërbimet

Galeria

Hair and Make up Studio Eni Xhixho

Klientët Tanë

Super Eni je më i miri!

Ani Sferuli, Kliente e Studios Eni Xhixho

Të lumshin duart Eno! Mezi po pres takimin e rralles për flokët e mija! Je I mrekullueshëm!

Krisitna Lugaj, Kliente e Studios Eni Xhixho

Eni i ke duart e arta !

Julinda Abedini, Kliente e Studios Eni Xhixho

Yll yll te lumshin duart @eni.xhixho je me i miri!

Brunilda Shkrela, Kliente e Studios Eni Xhixho

Faleminderit shumë bukur. Ju rekomandoj Eni Xhixho është super!

Eda Gjoni, Kliente e Studios Eni Xhixho

Na Kontaktoni

Na vizitoni në adresën